In deze koude tijden wil ik jullie graag al even verwarmen met de uitnodiging voor een zomerse activiteit, namelijk de intercarteldag 2019. Datum en locatie zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Terwijl de sneeuw nog verder wegsmelt en de regen alles schoonmaakt, is het de ideale moment om jullie creativiteit al de vrije loop te laten en te reflecteren en schrijven over jullie cartel-ervaringen.

Aangezien we dit jaar een werkgroep rond de cartelwerking zijn gestart en hierin verschillende thema’s aan bod zijn gekomen, zal een gedeelte van de intercarteldag besteed worden aan het spreken over cartelwerking op zich.

Daarnaast zijn uiteraard alle bijdragen welkom die getuigen van een werk binnen het veld van de psychoanalyse zowel in een cartel als er buiten.

Net zoals vorig jaar willen we er vooral een dag van ontmoeting en gezelligheid van maken waarbij uitwisseling centraal staat!

Als je graag een bijdrage levert op de intercarteldag horen wij het graag via een mailtje naar barbara.vdveken@gmail.com of tineagon@gmail.com